BURDUR / YEŞİLOVA - Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi

EMEK MAH. HÜKÜMET CAD. PANCAR ŞEFLİGİ LOJMANI BLOK NO: 31 YEŞİLOVA / BURDUR
Vizyon
Okulumuzda, öğrenmenin temel ihtiyaç olduğu, her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, hem öğretenler hem de öğrenenlerin bir birlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olduğu, çalışanların görevlerini yaparken, kendilerinden emin oldukları, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştıkları bir ortam hazırlamaktır.
Misyon
• Sadece mesleki değil, aynı zamanda kültür dersleri ile BİLGİLİ, • Atatürk İlkelerine BAĞLI, • Vatan ve millet sevgileri GELİŞMİŞ, • Öğütle değil, yaşama ve tecrübe ile ÖĞRENEN, • Aile kavramının önemine İNANAN, • Milli ve manevi değerlere SAYGILI, • Yenilikçi ve GERÇEKÇİ, G E N Ç L E R Y E T İ Ş T İ R İ Y O R U Z.
8.30-16.40
YATILI OKUL
Yerleşim Yeri
Yeşilova ilçesi Burdur il merkezine 58 km uzaklıkta olup yaklaşık olarak 6000 nüfusa sahiptir. 36 Köyü bulunan Yeşilova ilçesinin kenarında Salda gölü ve kayak merkezi vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yeşilova ilçe merkezinde bulunmaktadır.Burdur il merkezine 58 km. uzaklıktadır.
YKS-2022 %50 BAŞARI SAĞLANMIŞTIR.
TÜBİTAK 4006